Stichting Artphy

Stichting ARTPHY - Tentoonstelling Beek in Beeld 2.0

In 2020 organiseert Stichting Artphy uit Wessinghuizen een grote kunstmanifestatie Beek in Beeld 2.0 in het landschap Westerwolde. Nieuwe ontwikkelingen zijn namelijk aanstaande. Het klimaat verandert, de zeespiegel rijst, het waterbeheer vraagt om nieuwe inzichten; flora, fauna en ook de landbouw gaan zich aanpassen.

Voor Beek in beeld 2.0 zijn ruim 20 kunstenaars uit binnen- en buitenland geselecteerd. Zij gaan met de genoemde ontwikkelingen aan de slag, maken nieuwe schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, installaties en landart.

Dit jaar is er al een ‘proeverij’ in de opmaat naar de grote expositie volgend jaar. Tien kunstenaars presenteren tijdens Preview Beek in Beeld hun plannen en exposeren bestaand werk.
Omdat de gebeurtenissen gedeeltelijk samenvallen met WWR en ook gratis toegankelijk zijn hebben Artphy en WWR besloten samen op te trekken en ons beider bezoekers gewoon van beide evenementen te laten genieten.

Dat betekent dat ook de expositie in Artphy gratis te bezoeken is voor WWR bezoekers. Leuk extraatje!

Artphy temidden van Westerwoldse natuur Artphy temidden van Westerwoldse natuur

Praktische informatie

Artphy Wessinghuizen

Kempkebosweg 2
9591 VG Onstwedde

06 53236241
info@artphy.nl
artphy.nl

Collage werk Geert Schreuder. Exposeert bij Museum de Oude Wolden Collage werk Geert Schreuder. Exposeert bij Museum de Oude Wolden

Voorlopig programma ARTPHY

Zaterdagmiddag 1 juni: feestelijke prijsuitreiking SF-schrijfwedstrijd ‘Toekomstig Westerwolde’ (met een bundel ) in Artphy, Wessinghuizen

23 juni – 4 augustus: ‘Preview Beek in Beeld’ met kunstwerken van 10 geselecteerde kunstenaars met hun plannen voor 2020 en bestaand werk.
De exposities van Sander van der Bij in Gasterij Natuurlijk Smeerling en de tentoonstelling van Geert Schreuder in Museum de Oude Wolden, maken zowel deel uit van Artphy als van WWR.

7 juli: Poëziedag Beek in Beeld (met een bundeltje) bij het Theater van de Natuur in Sellingen en in Artphy, Wessinghuizen

Let op: programma kan nog wijzigen.

Een plek waar ontmoeten, verwonderen en exposeren van hedendaagse kunst centraal staan.

- Artphy

Sander van der Bij; landschapsfotografie. Exposeert bij Gasterij Natuurlijk Smeerling Sander van der Bij; landschapsfotografie. Exposeert bij Gasterij Natuurlijk Smeerling

Deel deze pagina