Kopje Genieten

Kopje Genieten

Sinds november 2016 woont Christine Rietveld, samen met haar gezin, aan de Lageweg in Wedde en wat is er al veel gebeurd in die tijd! 
Kopje Genieten is een koffie- en theeschenkerij én een galerie met regelmatig wisselende exposities. Maar daarnaast is er ook een mooie tuin, vallend in de categorie 'klein maar fijn'.
Op een betrekkelijk kleine oppervlakte is veel te zien. Vanaf de parkeerplaats loopt een paadje naar de tuin. Er is een vriendelijk waterloopje dat uitkomt in een vijver met vissen en gevarieerde begroeiing in en om het water.
Mooie doorkijkjes naar het achterliggende landschap. Er staan stokrozen te pronken en er zijn nieuwe borders aangelegd. Eén met oude rozensoorten en een border met vaste planten en eenjarigen, met als doel: veel kleur in de tuin. En dan zijn nog lang niet alle plannen voor WWR 2018 uitgevoerd! Voor het huis langs kom je in een boomgaardje waar houten meubilair uitnodigend klaarstaat. Christine bakt iedere dag verse taart. Die smaakt prima onder de fruitbomen!

Praktische informatie

Kopje Genieten
Christine Rietveld
Lageweg 29
9698 BJ Wedde

0597-672624   |   06-10635673

info@kopjegenieten.nl
www.kopjegenieten.nl
Facebook: Kopje Genieten

ARTISTIEK PROGRAMMA

Ard Hesselink

Hesselink fotografeert vanaf 1970. In 2010 richtte hij in Bellingwolde onder de naam Docman's GaGa een bescheiden Garage Galerie in waar hij in de zomermaanden meestal een wisselende selectie uit zijn foto’s tentoonstelt. Naast fotografie houdt hij zich bezig met de organisatie van kunst- en culturele manifestaties, boekprojecten en tv productie.

De laatste drie jaren concentreert zijn fotowerk zich op de langlopende serie WALKING THE SEASONS waarin hij (vnl. met zijn telefoon) het landschap in zijn directe omgeving door de seizoenen heen vastlegt. Aan de andere kant blijft hij zoeken naar het ongewone in het gewone; structuur en textuur, patroon en ritme.

Hesselink laat een serie fotocollages zien rond het thema 'In a Row'. Hierin zullen verrassende fotocombinaties uit zijn digitale werk (2005-2018) het genoemde thema, trachten te visualiseren. In de menselijke drang tot ordening, maar ook in natuur, structuur en patroon.

 

Deel deze pagina