Kopje Genieten

Kopje Genieten

Sinds november 2016 woont Christine Rietveld, samen met haar gezin, aan de Lageweg in Wedde en wat is er al veel gebeurd in die tijd! 
Kopje Genieten is een koffie- en theeschenkerij én een galerie met regelmatig wisselende exposities. Maar daarnaast is er ook een mooie tuin, vallend in de categorie 'klein maar fijn'.

Op een betrekkelijk kleine oppervlakte is veel te zien. Vanaf de parkeerplaats loopt een paadje naar de tuin. Er is een vriendelijk waterloopje dat uitkomt in een vijver met vissen en gevarieerde begroeiing in en om het water.
Mooie doorkijkjes naar het achterliggende landschap. Er staan stokrozen te pronken en er zijn nieuwe borders aangelegd. Eén met oude rozensoorten en een border met vaste planten en eenjarigen, met als doel: veel kleur in de tuin.

Voor het huis langs kom je in een boomgaardje waar houten meubilair uitnodigend klaarstaat. Nieuw is hier de schaduwborder met Rhododendron, duizendknoop, puntwederik, kruiskruid en twee soorten herfstanemonen.
Christine bakt iedere dag verse taart. Die smaakt prima onder de fruitbomen!

Extra Activiteiten

Optreden:
Bernard Brogue, singer/songwriter
Wanneer: zaterdag 29 juni vanaf 12.30 uur 

Meet&Greet:
Claartje van der Linden zal op zaterdag 22 juni van ongeveer 12.00 tot 16.00 uur aanwezig zijn om uitleg te geven over haar werk. 

Praktische informatieKopje Genieten
Lageweg 29
9698 BJ Wedde

Christine Rietveld
0597-672624   |   06-10635673

info@kopjegenieten.nl
kopjegenieten.nl
Facebook: Kopje Genieten

Alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

 

ARTISTIEK PROGRAMMA

Jannie Slootweg | glaskunst; glasfusing

Claartje van der Linden | schilderkunst

Deel deze pagina