Westerwolde rijgt FAIR

Westerwolde rijgt FAIR, groen en kunstzinnig!

Onderdeel van het tiendaags evenement is de Westerwolde rijgt FAIR op woensdag 26 juni 2019. 
Zo'n 70 stands met waren die passen bij ons evenement: groen en kunstzinnig!
De fair is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Toegang €2,50 p.p. en parkeren gratis

Alle informatie voor standhouders zie kolom rechts.

Download hier de standhouderslijst van 2018 voor een indruk van het aanbod! Deze lijst geeft een goed beeld van wat we in 2019 kunt verwachten!

Lees hier meer over Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Schapen knuffelen tijdens de FAIR

Eva Brouwer en haar partner Adriaan zijn de herders van schaapskudde ‘De Drifters’ uit Scharnegoutum, een dorpje vlak bij Sneek.
De schaapskudde bestaat uit een bijzonder ras: het kleine heideschaap de Skudde.
De Skudde is een vrij klein, edel schaap en komt oorspronkelijk uit de Zwitserse bergen en het Baltisch gebied. De kleur varieert van wit, camel, blauwgrijs of zwart, tot zelfs bont of getekend.

Op de dag van de FAIR, 26 juni, komen Eva en Adriaan met een kudde naar Smeerling. Natuurlijk komt bordercollie Jacky mee. De schaapjes zijn heel mak en laten zich aaien. Hond Jacky zal laten zien hoe je zo’n kudde bij elkaar houdt en gewoon tussen de mensen doorloodst. 

Waarom we in 2019 entree gaan vragen...

Dit jaar vindt de 6e editie van Westerwolde rijgt plaats! En al vijf jaar zijn alle tuinen en activiteiten gratis te bezoeken geweest. Hoe kan dat? 
Dat kon omdat we, als beginnend evenement, konden rekenen op voldoende subsidies om de kosten mee te kunnen dekken. Maar als je geen beginner meer bent, vinden de geldschieters (en terecht) dat je je eigen kosten moet zien te dekken. 
Omdat wij vinden dat de tuinen en de kunst voor een groot en breed publiek gratis te bezoeken moeten blijven, hebben we besloten een bescheiden entreeprijs te vragen voor de FAIR. Met €2,50 voor een prachtige gevarieerde en sfeervolle FAIR, hebben wij de begroting voor 2020 weer rond. 
Mooi toch? 

INFORMATIE VOOR STANDHOUDERS:


Op deze fair:

tuinartikelen en gerelateerde zaken 
streekproducten 
(tuin)kunst en kunstzinnigheid 
ambachtelijke productenDe markt wordt voor ons georganiseerd door: 
Anneke Boekee van B-Event. 

Klik voor meer info

70 kramen tussen eeuwenoude boerderijen 70 kramen tussen eeuwenoude boerderijen
Naast het FAIRterrein ligt het terras van Gasterij Natuurlijk Smeerling Naast het FAIRterrein ligt het terras van Gasterij Natuurlijk Smeerling

Deel deze pagina